Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Calvin Harris, Ellie Goulding - „Miracle”

Torpedoul lui Morar este locul unde piese din toate timpurile și de toate genurile se adună. Ce au ele în comun? Sunt piesele preferate ale lui Mihai Morar pe care le poți asculta și tu în Morning ZU. 
 

Mihai Morar a pus ochii pe cel mai nou videoclip de Calvin Harris și Ellie Goulding, „Miracle”. Cei doi artiști nu sunt la prima lor colaborare, au mai lansat două piese în trecut, „Outside” și „I Need Your Love”. Piesa „Miracle” este cea de-a treia piesă lansată împreună și are toate șansele să fie hit. Piesa are influențe trance și este inspirată din muzica anilor '90. Calvin Harris și Ellie Goulding au făcut o treabă excelentă! Dă-i play și convinge-te!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate