Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Arando Marquez feat. Cristina Bălan - „Noi Doi”

În Torpedoul Lui Morar și-a făcut loc o nouă piesă de iubire: „Noi Doi”, o colaborarea a lui Arando Marquez cu Cristina Bălan.
 

DJ-ul Arando Marques se bucură de un nou feat. Acesta colaborează cu Cristina Bălan, pe care o consideră cea mai potrivită pentru piesa „Noi Doi”, deoarce povestea ei de iubire este un adevărat model, o dragoste ca în povești pe care nu o întâlnești la tot pasul.   
 
La cine te gândești când asculți aceste versuri: „Iubirea noastră e un vis nemuritor / E un dans etern în ritmul inimilor”?


 
Recent, DJ-ul Arando Marquez a lansat și piesa „Parfum de femeie”, alături de Tavi Colen. Iar acesta e cunoscut în special pentru piesa „Pina Colada”, în colaborare cu Oana Radu.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate