Live

MORNING ZU

Torpedoul Lui Morar: Angelina Jordan - „Don´t Let Me Go”

În Torpedoul lui Morar Și-a făcut loc o piesă semnată de artista norvegiană Anjelina Jordan. Melodia se numește „Don't Let Me Go” și face parte din playlist-ul Radio ZU.
 

 
Angelina Jordan, o artistă de numai 17 ani, intră în playlist-ul preferat al lui Mihai Morar cu o piesa, „Don't Let Me Go”. Angelina Jordan este recunoscută pentru stilul ei „old school” de a cânta și pentru look-ul ei inspirat din perioada anilor '50, foarte apropiat de cel al Priscillei Presley, pe vremea când era soția lui Elvis.

Angelina creează muzică inspirându-se din propria suferința sufletească, de aici și cântecele ei de dragoste, pline de sensibilitate, printre care și „Don'T Let Me Go”. Probabil ai auzit această piesă la ZU, dar nu știai cine o cântă. Acum ai aflat că e piesa Angelinei Jordan.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate