Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar | Adrian Sina & Wedding Crashers - Amețită de Rose: „Azi au difuzat-o la matinal și de atunci toată lumea mă sună”

Din calculatorului unui studio, direct în Torpedoul lui Morar. Ascultă aici povestea piesei „Amețită de Rose”.


De 3 ani, această piesă, compusă de Adrian Sînă, stă în calculatorul unui studio, iar azi și-a găsit locul potrivit: #TorpedoulLuiMorar.

„Ziua mea a început cu o mare bucurie. În urmă cu 3 ani, în perioada pandemiei, împreună cu Adi și Achim am compus «Amețite de Rose». Am trimis-o la câțiva artiști și la câteva case de discuri, dar nu a avut succes, așa că piesa a rămas într-un calculator. Ieri, i-am ascultat pe Buzdu și Morar care ziceau că ar fi tare să existe o piesă cu titlul «Amețite». Și atunci mi-am amintit de «Amețite de Rose», m-am dus la studio și le-am trimis piesa. Azi au difuzat-o la matinal și de atunci toată lumea mă sună, îmi dă mesaje, mă felicita... Multumesc, Mihai, Daniel și Radio ZU, pentru această oportunitate!”

Ascultătorii #MorningZU au cerut ca piesa „Amețită De Rose” să se lanseze, așa că pregătiți-vă paharele, pentru că lansarea se întâmplă în curând!


@radiozuoficial De 3 ani, această piesă, compusă de Adrian Sînă, stă în calculatorul unui studio, iar azi și-a găsit locul potrivit: #TorpedoulLuiMorar. Ascultătorii #MorningZU au cerut ca piesa „Amețită De Rose” să se lanseze, așa că pregătiți-vă paharele, pentru că lansarea se întâmplă #soon ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate