Live

MORNING ZU

Radioul Copiilor: Dacă ai putea inventa ceva care să-ți facă viața mai ușoară, ce ai inventa?

Cele mai frumoase daruri ale iubirii sunt copiii. Iar cel mai frumos dar pentru copiii e acela de a fi ascultați. În fiecare zi la Morning ZU, de la ora 7:00, copiii preiau microfonul și își fac radioul lor, cu subiectele matinalilor: Radioul Copiilor.


Azi, la Morning ZU, cei mici de la Radioul Copiilor au dat frâu liber imaginației și au venit cu câteva idei care ar putea să ne facă viața mai ușoară.
 
În lumea plină de imaginație a copiilor, există un univers de idei inovatoare care așteaptă să fie descoperite. Dacă ar avea puterea de a inventa ceva care să le facă viața mai
ușoară, fiecare copil ar îndrăzni să viseze la o invenție care să aducă zâmbete și să rezolve problemele cotidiene cu un strop de magie și creativitate.

Prin ochii lor, o simplă pătură poate deveni un covor zburător care-i poartă într-o călătorie printre norii pufoși, iar o lampă cu lumină caldă poate fi transformată într-o lanternă magică care îi ghidează în căutarea aventurii. Fiecare obiect din jurul lor devine o sursă de inspirație și de distracție, iar imaginația lor îi ajută să transforme orice moment într-o poveste plină de farmec și emoție.
 
Dacă tu ai putea inventa ceva care să-ți facă viața mai ușoară, ce ai inventa? 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate