Live

MORNING ZU

Radioul Copiilor | Cum te păcălesc părinții?

Dacă ai chef să asculți ceva funny, atunci te invităm să urmărești cel mai nou episod din rubrica Radioul Copiilor. Matinalii de la ZU au venit cu o nouă întrebare pentru cei mici: cum te păcălesc părinții?

 
 
Părinții devin foarte creativi când trebuie să obțină ceva de la copiii lor. Uneori îi mai păcălesc pe cei mici, până când aceștia se prind de „șmecheriile lor”.

Buzdu, Emma, Morar și Drăgulin au fost curioși să afle de la copii cum au fost ei păcăliți de părinți. Răspunsurile au fost, ca întotdeauna, sincere și amuzante. Atât de amuzante, încât i-au făcut pe DJ-i să râdă cu gura până la urechi. Spre exemplu, răspunsul Andradei, care a explicat metoda prin care tatăl ei o păcălea să mânânce tot din farfurie. Dacă vrei să îți iei o doză sănătoasă de râs, merită să urmărești întreg momentul.
  
Pe tine cum te păcăleau părinții când erai copil?


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate