Live

MORNING ZU

Radioul Copiilor cântă „Deșteaptă-te, române”, pentru tricolori

Radioul Copiilor cântă „Deșteaptă-te, române”, pentru tricolori, pentru victorie, pentru România! Urmărește momentul aici!


Azi, la Morning ZU, matinalii au trezit România cu vocea copiiilor, cântând „Deșteaptă-te, române”, pentru tricolori, pentru calificarea României la Euro 2024, un moment care rămâne în istorie.

Felicitări Echipei Naționale! Mulțumim, copii, pentru acest moment!Știi care sunt temele preferate ale copiilor? Cele de la Morning ZU! Prinde toate momentele de la Radioul Copiilor, live sau aici.

Celor mari, celor mici, ne e drag tuturor Radioul Copiilor. În fiecare zi, de la ora 7:00, la Morning ZU cu Buzdu și Morar. Știi că nu ai o dimineață oarecare, când ZU se aude în difuzoare!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate