Live

MORNING ZU

Pilda lui Buzdu: Scrisoarea unui profesor

Credințele noastre ne formează realitatea. Acesta e mesajul din noua pildă spusă de Buzdu la Morning ZU. 
 
Azi, pilda lui Buzdu începe cu povestea lui Thomas Edison și se termină cu morala că ne putem dezvolta frumos, dacă avem lângă noi cel puțin un om care să ne încurajeze. În cazul lui Thomas Edison, acel om a fost mama lui.
 
“Mama a fost cea care m-a format. Avea foarte multă încredere în mine, iar eu simţeam că nu trebuie sub niciun chip să o dezamăgesc”, spunea Edison. 
 
Părinții noștri au rolul de a ne ajuta să ne dezvoltăm frumos și de a ne proteja atunci când societatea nu e prietenoasă cu noi. Așa cum a făcut mama lui Thomas Edison. Ascultă povestea aici! 

 
@radiozuoficial Pilda zilei cu Daniel Buzdugan!�� #1iunie #childday #childrenday #boy #girls #fy #foryou #foryoupage ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate