Live

MORNING ZU

Noul Hit Monstru Al Verii - „E drumul meu, e viața mea” (Cornel Palade)

RadioAventura s-a terminat, dar cursa pentru Hitul Monstru al Verii continuă!

 
Bătălia de azi s-a dat între piesa „Las-o așa” (Iraida și PUYA), cea mai votată piesă de până acum, și „E drumul meu, e viața mea” (Cornel Palade). 
 
Ascultătorii Morning ZU au votat 100% piesa lui Cornel Palade. Destinul piesei „E drumul meu, e viața mea” a fost să nu rămână doar în #TorpedoulLuiMorar, ci să fie și Hitul Monstru al Verii. Cel puțin până mâine, când poți vota din nou hitul tău preferat.
 
Mai mult de atât, Cornel Palade a intrat în direct cu matinalii și le-a spus că versurile piesei sunt scrise de el, iar instrumentalul e realizat de Cătălin Crișan. 
 
Urmărește momentul, aici!
@radiozuoficial ���������� ��☀️���������� ���� ���������� Destinul piesei „E drumul meu, e viața mea” (Cornel Palade) a fost să nu rămână doar în #TorpedoulLuiMorar ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate