Live

MORNING ZU

Nicio zi în izolare fără #MuzicaAia în difuzoare

Un lucru e clar! Nu plecăm de pe frecvență nici în stare de urgență! Radioul e #stareadebine, iar tu ești Forza ZU! 

În vremuri de criză, DJ-ii Radio ZU au misiunea să te facă să zâmbești chiar dacă îi asculți de la job, de acasă din izolare sau din carantină. Ei sunt singurii dj-i de radio care fac emisie din studio.

Așa cum ne-a promis, în fiecare dimineață, DJ Mori dă ZUper party cu #MuzicaAia. 

Muzica ne ține împreună chiar dacă suntem la distanță. Pe principiul, nicio zi în izolare fără #MuzicaAia în difuzoare, te invităm să dai un play mai jos: 
 

PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate