Live

MORNING ZU

MuzicaAia la #MorningZU, episodul 68 (feat. DJ Bogdan Popoviciu)

„4 ani de la telefonul care m-a aruncat direct în emoție. De când am aflat că „on air” nu înseamnă nu numai „în direct” cu milioane de oameni ci „în aer” cu sufletul tău conectat la al lor. Minunat să ai un job unde să poți fi tu, real: cu greșeli, cu bâlbe, câteodată cu tremurat de bărbie, dar unde să vii în fiecare zi cu bucurie. Recunoscătoare pentru fiecare moment din anii ăștia și mediul ăsta frumos în care am fost aleasă să cresc. Pentru că asta simt că am făcut sau cel puțin, așa sper.”, este mesajul pe care Emma l-a postat pe pagina personală de Facebook.
 
Astăzi, Emma de la ZU, Radio Balerina, împlinește 4 ani de matinal. Un motiv numai bun de dat un ZUper party cu #MuzicaAia.

DJ Bogdan Popoviciu este la platane și Mihai Morar la microfoane. Share-ul este biletul de intrare în discoteca ZU.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate