Live

MORNING ZU

#MuzicaAia la #MorningZU, episodul 55 (Startul noului sezon de matinal cu #BuzduSiMorar)

„Vacanță!!! A fost cel mai greu sezon de radio de când fac radio. Dar cu cele mai frumoase amintiri de când strâng amintiri din radio. Mulțumiri și pupici de la noi de la „sediu”, fata și băieții pleacă în concediu. Să aveți grijă de voi, cum ați avut de noi în lunile astea. Ne întoarcem la Radio ZU pe 14 Septembrie. Ca să avem grijă. Noi de voi. Și voi de noi” , a declarat Mihai Morar la finalul ultimei ediții Morning ZU din vară.
Așa cum ne-au promis, pe 14 septembrie 2020, Buzdu, Emma și Morar au revenit la a doua lor casă. S-au întors la microfoane și sunt mai ZU ca niciodată. Ca să aibă grijă. Ei de voi. Și voi de ei.
Pe principiul „De ce să începem prost dacă putem să începem bine?”, DJ Mori a revenit la datorie cu un #EpisodDeReveneală din #MuzicaAia.  

„Ne-a fost dor, dar de astăzi suntem din nou praf de stele”, a mărturisit DJ Mori de la butoane.

Începând de astăzi, în #MorningZU, cel mai ascultat matinal de radio din România, se flutură din nou steagul verde. Dacă ai ratat ZUper episodul din #MuzicaAia, dă un play mai jos. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate