Live

MORNING ZU

#MuzicaAia, episodul 141 (feat. DJ Razz)

#MuzicaAia a fost terapia cu care a trecut pandemia. De la începutul pandemiei de COVID-19 și până în prezent, Morar, Buzdu și Emma îți dau o porție sănătoasă de „Muzica Aia”. Așa împart ei starea lor de bine cu toți ascultătorii ZU. 

„#MuzicaAia e terapia cu care trece pandemia", a afirmat Mihai Morar, în direct la Radio ZU, în momentul în care România a intrat în starea de urgență.
Acum, în vremuri de război, în vremuri tulburi și nesigure, Buzdu, Emma și Morar au grijă să ajungă la tine starea aia de bine. DJ Razz e mereu pregătit cu un playlist care să te facă să zâmbești. Hai să dăm #StareaDeBine mai departe! 

În vremuri de distanțare socială, Radio ZU a îmbrățișat o altfel de apropiere, una muzicală. Pentru că ce unește ZU, nu dezbină nimeni! Iar #MuzicaAia este cea care ne unește.

#MuzicaAia, episodul 141 (feat. DJ Razz)
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate