Live

MORNING ZU

Morala lui Morar: „Nu-ți certa părinții” de Sergiu Beznițchi

 

În Morning ZU, Mihai Morar a citit o poezie scrisă de Sergiu Beznițchi, intitulată „Nu-ți certa părinții”. Mesajul acestei poezii se adresează tinerilor care nu o dată și-au pierdut răbdarea cu părinții lor care nu știu să folosească tehnologia.

 
 
Internetul este un instrument pe care tinerii din ziua de azi îl folosesc cu ușurință. Nu putem spune același lucru despre generațiile din care fac parte părinții sau bunicii noștri, care nu prea au avut contact cu noile tehnologii. Când părinții sunt dornici să învețe, apelează la copiii lor, care știu mai bine cum stă treaba cu Google Chrome, TikTok și Instagram. A explica astfel de lucruri, nu e tocmai o treabă ușoară. Copiii își pierd răbdarea, dar uită câtă răbdare au avut părinții lor cu ei când i-au crescut. 

Despre asta e vorba, dragă ascultătorule ZU, în Morala lui Morar: nu-ți certa părinții când vin la tine și întreabă lucruri care ție și se par banale. Amintește-ți câtă răbdare au avut ei cu tine în copilărie!

 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate