Live

MORNING ZU

Morala lui Morar: Cel mai important simț pe care l-am pierdut

În ultimele luni, auzim la tot pasul diferite recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii COVID-19. Ni se spune de zeci de ori pe zi să păstrăm distanța socială. Dar oare, distanța socială este aceeași cu distanța fizică?

În plină pandemie de COVID-10, avem nevoie să rămânem conectați, chiar și la distanță. Doar așa putem să trecem mai ușor prin greu.
Însă, cel mai important simț pe care l-am pierdut cu toții în 2020 este atingerea.
 
„Unde poate ajunge o omenire care, nu știe nimeni pentru cât timp, nu se va mai putea atinge? Lipsa atingerii este una dintre singurele arme pe care le avem la îndemână pentru a lupta cu virusul. Pentru a avea grijă de omenire trebuie să ne dezarmăm de umanitate. Când, de fapt, exact în vremurile în care ne simțim fragili, avem nevoia cea mai mare de a ne atinge”. Acesta este un fragment pe care Mihai Morar l-a scris în Gândul.
 
Dă play și ascultă „Morala lui Morar”! Urmează câteva cuvinte care te vor pune pe gânduri: 

Morala lui Morar: Cel mai important simț pe care l-am pierdut
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate