Live

MORNING ZU

Morala lui Morar: Atunci când muzica tace

„Muzica a tăcut. Era bună și ea la ceva. Ne mai dădea jos măștile. Alea sociale. Alea permanente, nu alea de unică folosință. Muzicanții au tăcut. Erau buni și ei la ceva. Îi făceau pe oameni să-și dea seama ce simt. Când se bucurau, știau de ce se bucură. Când sufereau, știau de ce suferă. Așa, fără muzicanți, oamenii sunt asimptomatici”, așa începe Mihai Morar cea mai recentă postare a sa pe pagina personală de Facebook.
 
Din păcate, pandemia de COVID-19 ne-a schimbat viețile. Peste noaptea, viața a ajuns să arate ca un film SF. Coronavirus ne-a readus la clasica expresie „să fim sănătoși!". Dar muzica este cea care continuă să fie terapie intensivă pentru ultimii simptomatici.

Dă play mai jos și ascultă morala lui Morar. Merită! 
 
    
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate