Live

MORNING ZU

Mixul din Torpedoul lui Morar: Paulina, Generic, Grasu XXL - „Fetița ta de milioane” (Deejay Killer Remix)

Ce avem azi la Torpedoul lui Morar? Un mix cu 3 piese, care să fie pe gustul tuturor: „Fetița ta de milioane” (Paulina), „Spune-mi tot” (Grasu XXL) „Banii n-aduc fericirea” (Generic).


Deejay Killer e cel responsabil cu acest remix din Torpedoul lui Morar. Acesta obișnuiește să mixeze hituri românești cu hituri internaționale sau hituri de diferite genuri muzicale. Și îi iese foarte bine. 

Mixul din Torpeodul lui Morar, cu Paulina, Generic și Grasu XXL, e perfect pentru momentele în care ești în mașină cu prietenii și fiecare dintre voi vrea să asculte o anumită piesă. Gusturile muzicale nu se discută, ci se ascultă toate împreună, de ce nu? Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate