Live

MORNING ZU

Ministerul Faptelor Bune. Câștigătorul unui tort îl dă mai departeCum stă treaba cu Ministerul Faptelor Bune? Mihai Morar explică episodul de astăzi: „Am primit un tort in forma de Porsche Boxster, premiul anului de la ZU. Un ascultator l-a castigat. Doar ca sa dea tortul mai departe. Il va duce la doi copii care dorm cu tatal lor intr-o scara de bloc din Piata Victoriei. Asta in noptile norocoase. In toate celelalte: sub cerul liber. Doi copii care, probabil, nu au mancat niciodata o felie de tort. Si n-au suflat niciodata in lumanari de ziua lor. 

Imi revine in minte doar strigatul acelui copil care cauta prin gunoaie: "Visul meu este sa mananc ciocolata pana ma doare burta!"

Mulțumim Cofetăriei Armand pentru tort. 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate