Live

MORNING ZU

Interviu EXCLUSIV cu Smiley în Morning ZU: „Sigur Gina va cânta la nuntă”

Smiley a venit astăzi pe la noi, unde a povestit mai multe despre planurile de nuntă și despre noua lui piesă, „Aia e”, pe care a cântat-o live în studioul Radio ZU. 

 
Smiley se pregătește pentru un eveniment important din viața lui: nunta cu Gina Pistol. Buzdu, Emma, Morar și Drăgulin au fost curioși să afle mai multe despre eveniment și l-au „chestionat” pe Smiley cu privire la felul în care va avea loc petrecerea. Am aflat despre Smiley că nu prea le are cu tradițiile și își dorește ca nunta lui să fie o petrecere frumoasă și relaxată. DJ-ii au avut grijă să-i explice viitorului mire cum stă treaba cu Dansul Găinii și cu ploconul la nași. 
 
Artistul nu a dezvăluit cine va cânta oficial la nunta lui, dar ne-a asigurat că Gina va vrea să cânte. Viitoarea soție a lui Smiley a mai cântat alături de el la concertul artistului de la Sala Polivalentă. Cei doi au intepretat piesa „Ne Vedem Noi”, despre care Smiley a povestit mai multe în emisiune.
 
Dacă ești curios să afli mai multe despre nunta lui Smiley, dar și despre alte lucruri frumoase din viața lui, te invităm să urmărești clipul de mai jos.

Smiley, mulțumim pentru prezență! 


Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate