Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Vama Veche - 18 ani

Suntem o generație de visători. Noi suntem generația care a descoperit internetul și care a simțit gustul unei Coca-Cola de sărbători. Suntem cei care am jucat „Flori, fete sau baieti", „Adevăr sau Provocare” sau „Rațele și vânătorii”. Nu am avut cel mai nou model de smartphone și am trăit vremuri în care bairamul din sufragerie era cel mai așteptat eveniment al săptămânii.
 
Nostalgic, Mihai Morar a venit cu o ZUper propunere pentru ascultători. Pe principiul „sunt prea tânăr ca să…, dar prea bătrân ca să…", ascultătorii Radio ZU au fost îndemnați să dea astfel de exemple din viața lor. Pe pagina de facebook Radio ZU au curs zeci de mesaje, iar unele dintre ele chiar au reușit să ne smulgă un zâmbet. 
 
Și pentru că suntem generația care refuză să îmbătrânească, DJ Mori aduce un altfel de hit care trezește România. Cu toții am avut 18 ani, am iubit și n-am avut bani... Hai cu volumul tare în difuzoare! 

Vama Veche - 18 ani
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate