Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: The Urs - „Tărâmul Interzis”

Bună dimineața! Pune-ți „Tărâmul Interzis” în căști și hai să pornim împreună spre o nouă săptămână!


Azi, Hitul Care Trezește România vine de la The Urs, un artist din Moldova, și se numește „Tărâmul Interzis”. E o piesă ca o declarație absolută de iubire:

„Piesa Tarâmul interzis s-a născut în momentul în care am găsit în sfarșit liniștea sufletească după mulți ani de griji pentru viața mea personală și cea artistică. Când am realizat că ma reflect zilnic în ochii celui mai bun om pe care l-am întâlnit vreodată, m-am trezit cu gandul că: până și stelele și-ar pune dorințe să fie iubite de ea (așa am scris strofele), și că sunt gata să-i ofer totul, chiar și imposibilul (asa a aparut textul de la refren)”, a declarat The Urs.

„Tărâmul Interzis” a strâns în câteva zile peste 1 milion de vizualizări și se află în tendințele muzicale de pe YouTube și pe locul 5 în Shazam România.

Ascultă piesa, aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate