Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România | The Corrs - „Breathless”

Astăzi, Buzdu, Emma și Morar au dat trezirea cu unul dintre cele mai tari hituri de la începutul anilor 2000. Este vorba despre piesa „Breathless” a formației The Corrs.
 

 
Dacă faci parte din generația Z, atunci sunt șanse mici ca numele acestei trupe să-ți fie cunoscut. The Corrs a fost o trupă irlandeză de pop și folk-rock formată în anii '90, ai cărei membri erau cele trei surori, Andrea, Sharon și Caroline Corr, și fratele lor, Jim Corr. „Breathless” este una dintre cele mai cunoscute ale trupei, ce a avut un succes răsunător la momentul lansării.

Au trecut 23 de ani de atunci, dar piesa asta sună la fel de bine ca atunci. Dacă te numeri printre cei care au crescut cu muzica acestei trupe, atunci sigur îți vei aminti cu plăcere de această piesă. Dă-i play și lasă nostalgia să te cuprindă pentru câteva minute!

  
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate