Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Shakira, Fuerza Regida - „El Jefe”

 

Hitul care a trezit România astăzi este cel mai nou single semnat de Shakira și trupa mexicană Fuerza Regida.
 

 
Shakira încă simte nevoia să facă dreptate prin muzică după scandalul cu Gerard Piqué în care aceasta a fost implicată. „El Jefe” este noul single al artistei și de data asta nu e despre dragoste, ci despre discriminarea la locul de muncă. Shakira dedică această piesă lui Lili Melgar, fosta bonă a copiilor ei. Se zvonește că aceasta ar fi fost concediată de Piqué după ce ar fi descoperit infidelitatea acestuia față de Shakira.

Partea interesantă e că Lili Melgar apare în acest videoclip, iar versurile de la finalul cântecului confirmă  cele întâmplate: „Lili Melgar, acest cântec este pentru tine, nu ți-au plătit compensațiile”. Eh, cam așa stau lucrurile! 

Ascultă melodia și spune-ne cum ți se pare!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate