Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România, o sursă de inspirație și motivație

Astăzi, în Morning ZU, hitul care trezește România - „Empire State of Mind" – ne oferă o călătorie auditivă în inima vibrantă a orașului New York.


Colaborarea dintre legendarul rapper Jay-Z și talentata cântăreață Alicia Keys a creat un imn urban care a intrat în sufletele multora, inclusiv în cele dincolo de granițele orașului care l-a inspirat.

Prin intermediul versurilor, Jay-Z aduce un tribut orașului New York, ilustrând povestea sa personală și a succesului său în metropola care a fost adesea văzută ca epicentrul lumii.

„Empire State of Mind" nu este doar o melodie, ci și o sursă de inspirație și motivație. Dă play mai jos și hai să ne transportăm în mijlocul agitației și a energiei inconfundabile a New York-ului! 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate