Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Miley Cyrus - „Flowers”

Ziua e mai frumoasă când în difuzoare se aude hitul care trezește România. Astăzi, matinalii de la ZU ți-au dat trezirea cu cel mai nou single semnat Miley Cyrus.

 
Melodia se numește „Flowers” și este inclusă pe albumul „Endless Summer Vacation” care va fi lansat în luna martie. Artista a revenit cu un nou vibe, mai optimist, dar și provocator. Mesajul piesei este despre bunăstarea fizică și mentală. Miley și-a anunțat noul single de Anul Nou, cu o postare în care scria: „New Year, New Miley, New Single”.

Dacă vei urmări videoclipul, o poți vedea  pe „noua Miley” plină de energie, dansând, într-o formă fizică excelentă. „Flowers” este genul de piesă pe care te motivează atunci când vrei să iei viața de la capăt sau pur și simplu, când vrei să îți începi ziua cu un vibe bun.
 
Dă-i play și convinge-te!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate