Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Mariah Carey - "All I Want For Christmas Is You [2023 Billboard Music Awards]"

 

Mai sunt doar 35 de zile până la Crăciun, iar matinalii de la ZU au avut grijă să ne amintească de acest fapt cu o piesă potrivită: „All I Want For Christmas” de la Mariah Carey, într-o versiune live de la Premiile Billboard 2023.


 
Buzdu, Emma și Morar au trezit România cu o piesă pe care o știe tot globul din '94 încoace. Piesa cântăreței Mariah Carey a făcut înconjurul lumii, iar timp de aproape 30 de ani, a rămas una dintre cele mai îndrăgite și ascultate piese de Crăciun. 

E piesa care se aude peste tot, la radio și TV, în magazine, cafenele, mall-uri, târguri de Crăciun. Oriunde ai merge, o auzi pe Mariah cântând „All I Want For Christams is You”. Piesa este atît de „lipicioasă” încât o vei cânta în minte o zi întreagă.
 
Astăzi, melodia s-a auzit și la Radio ZU, însă într-o versiune live, pe care Mariah a cântat-o la Premiile Billboard 2023. Te invităm să urmărești clipul și să te bucuri încă o dată de acest cântec care face sezonul festiv mai viu și mai frumos.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate