Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Libianca - People (Check On Me)

Noul hit care trezește România e no. 1 în Shazam UK.


Libianca e o cântăreața talentată, care s-a născut în SUA și a crescut în Camerun. Aceasta s-a făcut remarcată prin single-ului ei „People”, o piesă cu un mesaj puternic.

Piesa „People” s-a viralizat pe TikTok, iar apoi a cucerit topul Shazam UK, unde ocupă primul loc. Mai mult de atât, Libianca a devenit prima artistă din Camerun care a ajuns în fruntea topului Official Afrobeats Chart.

Libianca se confruntă cu episoade frecvente de depresie. Așa că piesa „People” e o confesiune despre aceste stări și despre faptul că oricât ar asculta-o prietenii, niciunul dintre ei nu poate să înțeleagă în totalitate ceea ce simte.

„Am închis ochii și piesa s-a compus pur și simplu. Nu mi-am propus să o scriu. Pur și simplu am cântat ceea ce trăiam.”, a spus Libianca într-un interviu pentru Rolling Stone.

„People” e piesa cu care am trezit azi România și piesa care trezește în noi multă sensibilitate și compasiune.

Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate