Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro x Cabron - ,,Prinți sau Cerșetori”

Atunci când rock-ul se întâlnește cu rap-ul, se naste ,,Prinți sau cerșetori”, un manifest actual al vremurilor pe care le trăim, în care goana după ,,a avea” este mai puternică decât cea după ,,a fi”.

 
,,Vinovați” de acest hit sunt Crabron și una dintre cele mai iconice trupe de rock din România, alături de Cristi Minculescu, Valter și Boro.
Piesa ,,Prinți sau Cerșetori” a fost cântată în avanpremieră la Sala Palatului, unde a stârnit entuziasmul publicului și acum este disponibilă pe toate platformele de streaming. 

Astăzi, Buzdu, Emma și Morar trezesc România cu ,,Prinți sau Cerșetori”  și te invită să reflectezi asupra propriei tale vieți și asupra modului în care poți influența și schimba direcția acesteia.

 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate