Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Carla’s Dreams - „Adidașii gri”

Bună dimineața, România! Bună dimineața, oameni ZU! 


Chiar dacă vremea de afară nu e cea mai prietenoasă, hai să punem de o cafea tare și să ascultăm hitul care trezește astăzi România!
Vine de la Carla’s Dreams și se numește „Adidașii gri”.

Cu siguranță ai mai auzit piesa asta! Unde? La ZU! Pentru că hiturile se ascultă la ZU!
La începutul acestui an, Carla’s Dreams a venit la #MorningZU și ne-a cântat live și în avanpremieră piesa „Adidașii gri”.

Astăzi, Carla’s Dreams își bucură fanii cu o lansare surpriză, o promisiune făcută de artist odată cu împlinirea a 10 ani de la nașterea proiectului.

„Adidașii gri” a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac și este o confesiune care prezintă povestea miilor de pași, de locuri vizitate, de sentimente intense și emoții speciale din cei 10 ani de întâlniri constante cu publicul în diverse colțuri ale lumii.

Carla’s Dreams - „Adidașii gri”

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate