Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Andia - „De la Dela”

Dacă fredonezi toată ziua noua piesă a Andiei, să știi că e de la Morning ZU.


Hitul care a trezit azi România e cea mai nouă și cea mai așteptată piesă a Andiei: „De la Dela”. Aceasta s-a auzit prima dată la concertul în care artista a lansat primul ei EP – „Egotic”, în noimebrie. Iar de atunci fanii au așteptat cu nerăbdare să se lanseze piesa:

„Nu cred că am primit vreodată atât de multe mesaje în legătura cu o piesă așa cum am primit pentru De la dela – și toate înainte de lansarea oficială. Mă bucur că în sfarșiiiit pot împărtăși această piesă cu voi, în forma ei finală. Este disponibila pe canalul meu de YouTube si pe toate platformele digitale. Go show some loveeee.” e mesajul Andiei, postat pe pagina ei de Facebook.

Listen, Love & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate