Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: AMI - „Nostalgia”

Neața! Mihai Morar a ales piesa care trezește, azi, România. O piesă despre acele AMIntiri, care se transformă în multă nostalgie.


Acum câteva zile, AMI a lansat piesa „Nostalgia”, o piesă emoționantă care ne îndrumă să ne îmbrățișăm trecutul, în prezent.

„Cu toate că știu bine teoria cu <<trăiește clipa>, nostalgia îmi pare un sentiment plăcut și face parte din prezentul meu. Din profunzimea lui, extrag certitudinea că am trăit frumos și intens și merită să îmi fie dor. De azi <<Nostalgia>> e a voastră a tuturor, să o fredonați, să vă regăsiți, să călătoriți prin ce timpuri simțiți voi și să o dați mai departe și altor nostalgici din generație în generație!”, ne spune AMI.

Ascultă „Nostalgia”, Hitul Care Trezește România, aici:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate