Live

MORNING ZU

Hai cu noi acolo unde ne duce Hitul Care Trezește România: „Pe Cărarea Munților”

De la un refren cântat acapella în mijocul pădurii, la un nou început în cariera muzicală. Aceasta e povestea Sandrei N și a piesei ei – „Pe cărarea munților”.


Sandra N a început să cânte încă de la 4 ani. Piesele cu care s-a lansat au fost în colaborare cu Adrian Sîna, iar cea care a cucerit publicul din România a fost „Mă dor ochii, mă dor”.

În luna august, Sandra N s-a filmat cântând refrenul piesei „Pe cărarea munților”, în inima naturii, lângă sunetul izvoarelor, în locul unde găsești liniștea la orice pas, fără ticăit de ceas, și a postat videoclipul pe social media. Acesta a devenit viral și de aici a început o nouă etapă în cariera artistei.

„Acest cântec e filmat la poalele celui mai înalt munte din România, Vârful Moldoveanu, mai exact la Stâna lui Burnei. Pe cărarea munților, la pasul izvoarelor, acolo unde mă simt vie, acolo unde m-am regăsit cu copilăria și natura mea de fată de la munte, născută și crescută la țară. Cu mari emoții, sper ca acest cântec sa va dea fericire și energia buna și vindecătoare pe care eu o simt când îl ascult!”

Aceasta e povestea hitului care a trezit astăzi România, la Morning ZU. Ascultă-l aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate