Live

MORNING ZU

Episod special | Muzica Aia feat. DJ Razz

Buzdu, Emma și Morar au pregătit un episod special cu #MuzicaAia. Matinalii de la ZU au făcut încălzirea pentru marea petrecere de 1 decembrie cu un mix de la DJ Razz.
 

  
De Ziua Națională a României înfăptuim Marea Unire ZU 2023. În mai puțin de o săptămână, la ZU va fi cea mai mare sărbătoare a muzicii românești. Continuăm tradiția și unim artiști, unim nostalgia și bucuria, unim aceleași emoții pentru hiturile românești într-un show de neuitat, pentru că „Ce unește ZU nu dezbină nimeni!”.
 
Buzdu, Emma și Morar au anunțat artiștii care vor cânta pe 1 decembrie pentru toate inimile care gândesc, iubesc și trăiesc românește. După marele anunț, distracția a continuat pe mixul special pregătit de DJ Razz. Dacă în tine bate o inimă de român și vrei să te încălzești pentru Marea Unire ZU, atunci dă-i play clipului de mai jos: 

 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate