Live

MORNING ZU

Delia: „Mi-ar plăcea să particip la America Express cu Oana, dar în echipe diferite”

Delia și sora ei, Oana Matache, au venit la ZU unde au cântat live și în premieră „Jimmy Samurai”, prima lor colaborare, o piesă de pe albumul „Flex”. După cântare, Delia și au Oana au stat de vorbă cu Buzdu și Morar despre o posibilă participare la America Express și despre multe alte lucruri interesante.
 

 
Delia și Oana au cântat pentru prima oară împreună la un post de radio. A fost hardcore, cum spune Delia.
 
Delia, proaspăt întoarsă din Himalaya, a povestit despre experiența ei în munți și despre dorința de a se întoarce acolo pentru a cuceri Vârful Chomolungma. Dacă urmărești contul de Instagram al artistei (delianomad), atunci știi că Delia iubește să călătorească și e mereu prezentă pe munții mari ai lumii.

Și pentru că iubește aventura și călătoriile, Delia a fost întrebată de Mihai Morar dacă ar participa la America Express. Ca să fie fun, Delia ar pleca pe Drumul Soarelui în echipă cu soțul ei, iar Oana și iubitul ei, ar fi în competiție cu ei. Află mai multe din clipul de mai jos: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate