Live

MORNING ZU

Dacă ai putea, pentru ce ai cumpăra timp?

Cu bani poți cumpăra multe lucruri, dar nu poți cumpăra timp. Poți să cumperi un pat, dar niciodată o familie. Cu bani poți cumpăra un medic, dar nu poți cumpăra sănătate.
 
„Timpul tău este limitat, așa că nu îl irosi trăind viață unei alte persoane. Nu fi prins în dogmă – care trăiește cu rezultatele gândirii altor oameni. Nu lasă zgomotul altor opinii să îți înece propria voce interioară. Și, cel mai important, învață să ai curajul să îți asculți inima și să îți urmezi intuiția. Într-un fel ei deja știu ceea ce vrei cu adevărat să devii. Orice altceva este secundar.”, spunea Steve Jobs, co-fondatorul Apple care s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, fiind doborât de cancer.
 
Inspirat de noua piesă a Amnei, „Cumpăr timp", Mihai Morar i-a provocat pe ascultătorii #MorningZU să răspundă la întrebarea: „Dacă ai putea, pentru ce ai cumpăra timp?".

Dă play și ascultă ce au spus ZUper ascultătorii, dar și morala lui Buzdu și a lui Morar despre cel mai bun profesor al omului – timpul.

 

Dacă ai putea, pentru ce ai cumpăra timp?


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate