Live

MORNING ZU

#CurajRomânia, cu Părintele Constantin Necula - Întrebări de la ascultători

Săptămânal, în #MorningZU, îți dăm un boost de motivație la rubrica  #CurajRomânia, cu părintele Constantin Necula. Așa cum v-am promis săptămâna trecută, am avut deschis la întrebări de la ascultătorii #MorningZU, pentru Părintele Constantin Necula. 
 
„Ce este viața?”, „De ce ne pierdem credința atât de ușor, atunci când întâmpinăm greutăți?”, „Cum ne învingem fricile?” sunt unele dintre întrebările puse de ascultători. Părintele Constantin Necula are un răspuns pentru fiecare dintre ele, rostit așa cum numai el știe.
 
„Credința nu e un dar pentru totdeauna. Credința are creșteri și scăderi. E ca vocea unui cântăreț: dacă nu o întreții, se pierde. E important e să le spunem oamenilor că ne putem pierde credința, dar să nu-l pierdem pe Dumnezeu.”, ne spune Părintele Constantin Necula. 
 
Calmul din vocea Părintelui, simplitatea vorbelor și empatia lui aduc o doză de curaj pentru România. Dacă ai ratat momentul din #MorningZU sau dacă vrei să retrăiești starea aia de bine, dă un play videoclipului de mai jos!

#CurajRomânia, cu Părintele Constantin Necula - Întrebări de la ascultători 

 Hai să fim deschiși la minte și la suflet, că doar așa prinde #CurajRomânia! În  fiecare zi, de la 7 la 10, deschide radio ZU și bucură-te de momente faine și muzică bună! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate