Live

MORNING ZU

#CurajRomânia cu Părintele Constantin Necula: „Cea mai importantă poruncă e să nu idolatrizăm liderii”

Săptămânal, în #MorningZU, îți dăm un boost de motivație la rubrica  #CurajRomânia, cu Părintele Constantin Necula.

 

Azi am vorbit cu Părintele Constantin Necula despre cea mai importantă poruncă pe care e necesar să o urmăm, despre situația cu Will Smith de la Oscar 2022 și am fost curioși să aflăm la ce filme se uită acesta.  
 
Părintele Constantin Necula ne-a spus care este cea mai importantă poruncă de urmat în această perioadă:
 
Să nu ne închinăm la idoli. Să nu ne facem idoli din informații, din conducători, din lideri. Să nu-l idolatrizăm pe Dumnezeu. Iar restul se recuperează.”, ne-a transmis Părintele Constantin Necula.
 
Am vorbit și despre momentul în care Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Oscar 2022: 
 
Dacă aș fi fost în locul lui Will Smith, aș fi dat înapoi premiul Oscar. La Hollywood de ani de zile se cultivă această libertate de a-ți bate joc de celălalt.”, ne-a spus Pr. Constantin Necula în direct la Morning ZU. 
 
Mai mult de atât, Pr. Constantin Necula ne-a recomandat filmul „O execuție obișnuită”, o dramă istorică despre cum un doctor rus are sarcina de a-l vindeca pe Stalin. L-am notat și urmează să-l vedem! :) 
 
Vezi aici momentul din Morning ZU: 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate