Live

MORNING ZU

#CurajRomânia, cu Părintele Constantin Necula: „Aceleași asociații care ajută acum ucrainenii, muncesc și de partea românilor, dar nu sunt văzute”

Cea mai frumoasă întâlnire din săptămână e cea cu Părintele Constantin Necula. O întâlnire în care ne deschidem sufletul și mintea și învățăm să ne bucurăm de viață pur și simplu. 


Părintele Constantin Necula e unul dintre fondatorii asociației „Sus Inima”, care a ajutat în această perioadă refugiații ucraineni cu tot ce se poate.

După cum am văzut, acest ajutor nu e apreciat de unii români, care se întreabă: „Oare pe noi cine ne ajută?”, „De ce să îi primim pe ucraineni?”, „Ei ne-ar fi ajutat?”. Părintele Constantin Necula ne-a spus care este motivul acestor reacții negative:

Aceleași asociații care ajută acum ucrainenii, muncesc și de partea românilor, tot timpul, dar nu sunt văzute. Cei care sunt contra acestui ajutor pentru Ucraina sunt cei care sunt contra în toate cele. Se ascund în spatele anonimatului Facebook-ului din cauza lipsei de competitivitate și inteligență. Atât.”, ne-a răspuns Părintele Constantin Necula.

De asemenea, Părintele Necula ne-a făcut o imagine a ceea ce trăiesc acum copiii din Ucraina, nevoiți să-și părăsească țara:

Copiii vin traumatizați, dărâmați, răniți, cu ochii întristați”, ne-a spus Părintele.

Vezi tot momentul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate