Live

MORNING ZU

Avanpremieră la #MorningZU: Primul podcast cu Roua Morar

Roua Morar, fiica lui Mihai Morar, a fost prezentă astăzi în studioul Radio ZU. Roua a răspuns în direct tuturor întrebărilor adresate de Mihai, Daniel Buzdugan, Emma și Vlad Drăgulin, dar și celor venite din partea ascultătorilor ZU. Momentul a făcut deliciul tuturor și îl declarăm oficial „primul podcast cu Roua Morar”.

 
Roua Morar a fost astăzi invitata specială a lui Mihai Morar în Morning ZU. Roua a ocupat un loc la microfoane și a răspuns cu sinceritate, dar și cu haz, întrebărilor care au venit din partea celorlalți DJ-i. Mai mult de atât, a avut și un Q&A cu ascultătorii.
 
Am aflat că Roua își dorește să aibă și ea propriul podcast și că iubește să meargă la mare în vacanță. Când a fost întrebată ce muzică ascultă, fiica lui Mihai a spus că este fană „Gașca Zurli”. Totodată, Roua ne-a oferit un moment de dans pe una dintre piesele ei preferate. 
 
Te invităm să urmărești și tu acest moment! Îți garantăm că îți va pune zâmbetul pe buze :)  
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate