Live

MORNING ZU

Apus cu Bianca: Așa sună povestea lui Mihai, tânărul care s-a îndrăgostit iremediabil în tren

„28 octombrie 2018. IR01746. Urc fără bilet în tren și o văd pe ���� în holul trenului șezând pe o treaptă cu spatele la mine. Ceva mă atrage să-i văd chipul.
- Bună, ai cumva bilet? o întreb.
- Da, dar fără loc, îmi răspunde.
- Nu mai aveau nici fără loc, dar îmi fac eu loc, îi zic.
Zâmbește și acel ceva se adeverește.
- Am văzut că sunt 2 locuri libere în vagon. Vrei să mergem?
Ne privim. Zâmbim. Timpul începe să stea în loc. Vagonul începe să se aglomereze. Ușa e automată, dar oamenii nu au răbdare să se deschidă. Decid să apăs eu pe buton înainte să apese ei. Nici măcar nu realizează că ușa se deschide datorită mie. Să fie primit.", așa își începe Mihai Leontescu povestea pe pagina personală de Facebook
 
La doi ani de la prima și ultima întâlnire cu Bianca, Mihai a apelat la ajutorul internauților pentru a o găsi pe cea care i-a furat inima.

Impresionați de iubirea sinceră pe care băiatul i-o poartă Biancăi, Buzdu și Morar au apelat și ei la ajutorul ZUper ascultătorilor pentru a o găsi pe Bianca.

Mihai Leontescu a intrat în direct la Radio ZU, iar mărturisirile lui sincere ne-au făcut pielea de găină.

 
Download
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate