Live

MORNING ZU

Antonia a facut show azi la Radio ZU. Foarte tare, frate!

Cel mai mare karaoke din Romania se intampla pe 17 mai la Iasi, in Piata Palatului. Au confirmat pana acum Voltaj, Hi-Q, Sore, Vunk, Akcent, Smiley si Lora.
Antonia a venit astazi la Morning ZU sa confirme ca va canta la cel mai mare karaoke din Romania. Asculta Radio ZU, in fiecare dimineata la ora 9 iti spunem numele celorlalti ZUperartisti care vor fi in Forza ZU la Iasi. 
DownloadApasa play pentru cele mai tari faze cu Antonia
Buzdu și Morar au provocat-o pe Antonia sa cante Marabou peste piesa lui Skrillex. Vezi ce a iesit!Antonia sta de vorba cu Razvan Ciobanasu', ciobanasul nostru de la Satu Mare. Afla si ce i s-a intamplat Antoniei aseara la concertul de la Drobeta Turnu Severin.
DownloadAntonia la intrecere cu Buzdu Cabanierul si cu doi ascultatori. Cine tine mai mult Fooooooooorzzzaaaaaaaaaa ZU? Recordul a fost de 27 de secunde :)
DownloadAntonia intervine in Telefonul ZU. Stii jocul nostru: un telefon se plimba in fiecare dimineata de la o vedeta la alta. Astazi telefonul a ajuns la Jimmy Dub. Trebuie sa o asculti pe Antonia si vocile ei (asculta cum ii imita pe Shaggy, Britney Spears, Cristina Aguilera, Puya si Alex Velea :))

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate