Live

MORNING ZU

Andreea Raicu lansează cartea „Secrete aflate pe pielea mea” în #MorningZU

O carte despre frumusețe, iubire și acceptare.


Azi am avut parte de o supriză în Morning ZU! Andreea Raicu și-a lansat cartea „Secrete aflate pe pielea mea”, LIVE la ZU, alături de matinalii Buzdu, Emma și Morar. Ce vrea să spună autoarea? Ne spune chiar ea:

„Prin această carte am vrut să transmit că poți să fii frumos în momentul în care ajungi să te descoperi, să te accepți și să te iubești. Și frumusețea nu înseamnă perfecțiune, așa cum vedem pe toate canalele de socializare.Toată lumea folosește foarte multe filtre, aplicații de editare. Mai mult de atât, frumusețea nu înseamnă neapărat că ești atrăgătoare.”

Dacă ai ratat momentul din Morning ZU, îl lăsăm și aici. Hit Play!N-ai parte de vreme însorită, ai carte care te face să radiezi de frumusețe, iubire și acceptare! Hai la o carte!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate