Live

MORNING ZU

13 mai, Ziua Dorului: O emoție transformată în versuri, la Morning ZU

Trupa Vunk a transformat ziua de 13 mai într-o sărbătoare dedicată dorului.


Pe 13 mai 2015, România a sărbătorit pentru prima dată Ziua Dorului, o inițiativă a trupei VUNK.

”Dorul te face să-ţi aminteşti doar lucrurile cu adevărat importante, dar, mai mult ca orice, dorul te împinge să faci gesturi frumoase. Din ce în ce mai mult simţim că petrecem sărbătorile altora şi nu este neapărat ceva rău. Dar dacă noi, românii, am face o zi pe care să o sărbătorească o lume întreagă? Pentru că românul s-a născut şi poet şi inventiv, am creat Ziua Dorului. Nicăieri în lumea asta nu există o astfel de zi şi în nicio altă limbă nu se înţeleg mai bine emoţiile cuvântului dor. Fă astfel încât dorul tău să se împlinească şi, în acelaşi timp, România să devină cunoscută şi pentru idei frumoase. O sărbătoare durează o zi, dar emoţiile ei pot dura o viaţă”, a motivat Cornel Ilie iniţiativa trupei VUNK.

Dorul e sentimentul care ne dă atât de multe lucruri de trăit și de scris. Ascultă aici Poezia Dorului, trimisă de Poetul Ascultător, azi la Morning ZU:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate