Live

CONCURSURI

Toata vara a la long ZU da piese de sezlong. Castiga sute de lei pentru vacanta ta de la Radio ZU!

De luni 23 iunie vine vara! Stii asta de la ZU :)

Toata vara a la long ZU da piese de sezlong! Asculta Radio ZU in fiecare zi de vara pana-n seara! 
Cand auzi bucata dintr-o piesa de sezlong, da repede sms cu VARA ASTA ESTE ZU la 1815. 
Stii ce piesa e, ai sansa sa castigi pe loc 300 de lei.Banii tai de vacanta sau orice alta aroganta!Difuzam in fiecare ora de concurs o bucata de cateva secunde dintr-un super hit de vara (de anul asta sau din anii trecuti). Da search pe youtube su pune-te acum la punct cu hiturile de vara!

La semnalul de concurs trebuie sa trimiti SMS la 1815. Daca ai trimis SMS-ul cu numarul 100 intri in direct la ZU. Stii titlul piesei din care face parte bucata pe cate ti-am prezentat-o?Banii sunt ai tai! Daca nu o stii, bucata se repeta si urmatorul ascultator are sansa sa castige si banii tai. Pentru ca banii se castiga la ZU!


Regulamentul concursului
Regulament concurs "Toata ziua “a la long” ZU da piese de sezlong":

***S-a cerut autentificarea prezentului incris***
REGULAMENTUL CONCURSULUI
„ Vara asta este ZU! – Piesa de sezlong”
 

I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI  “Vara asta este ZU! – Piesa de sezlong”
Organizatorul concursului este S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L. , cu sediul in Bucuresti, str. Ficusului nr. 44A, etaj 4, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13006/2002, avand CUI RO15081313 si cont IBAN nr. RO64VBBU2511BW1551202701, deschis la Volskbank Romania, sucursala Nusco, legal reprezentata de dna Elena Rodica Minculescu in calitate de Director General GMC.
Derularea Concursului se va face prin intermediul postului “Radio ZU”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.
II. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul “Vara asta este ZU! – Piesa de sezlong” se va desfasura in perioada 23 Iunie 2014 – 31 August 2014, începând cu data de  23 Iunie 2014, incheindu-se la data de 31 August 2014 in cadrul programelor postului „Radio ZU”. Prezentul Regulament de Participare al concursului “Vara asta este ZU! – Piesa de sezlong” de la Radio ZU poate fi obţinut gratuit de la biroul de recepţie al Radio ZU din Str. Maior Ghe. Sontu, nr 8, sector 1, Bucuresti sau pot fi descărcate de pe site-ul web www.radiozu.ro
III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA
 
Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.
La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania (aceasta inseamna ca pot participa atat cetateni romani cat si straini), care a implinit 14 ani, la data inceperii promotiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea. Participantii la aceasta campanie publicitara au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea acestor drepturi se face printr-o cerere scrisa, pe adresa S.C. Grupul Media Camina S.R.L. Prin participarea la aceasta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre S.C. Grupul Media Camina S.R.L.  pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. S.C. Grupul Media Camina S.R.L. este  operator de date cu caracter personal sub numarul 11328 (Grupul Media Camina) Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Grupul Media Camina S.R.L. au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
Angajatii Radio ZU si membrii familiilor, rudele si afinii lor pana la gradul IV inclusiv, precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect sunt ineligibili sa se inscrie si sa participe la campania publicitara, in sensul ca nu li se vor putea acorda nici un fel premii. Participarea la campania publicitara a persoanelor avand varsta sub 18 ani este conditionata de prezentarea acordului scris al parintilor sau reprezentantilor legali privind participarea la campania publicitara precum si prezenta acestora la  primirea premiilor. Acordul se va prezenta la data ridicarii premiilor in prezenta parintilor sau reprezentantilor legali. Pentru identificare si ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta Organizatorului un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate. Organizatorul si/sau coorganizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare.
 
Participarea la concursul “Vara asta este ZU! – Piesa de sezlong” implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara nici un fel de pretentii din partea participantilor. Pentru identificare, castigatorii vor prezenta de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
 
V. MECANISMUL DE CONCURS
Concursurile au loc zilnic in perioada 23 Iunie 2014 – 31 August 2014, 6 concursuri pe zi, de luni pana vineri si cate 2 concursuri pe zi sambata si duminica, in total 34 de concursuri pe saptamana. Numarul de concursuri dintr-o zi de conurs poate fi modificat, numarul total de concursuri per saptamana ramane insa neschimbat.
Se difuzeaza un fragment scurt dintr-o piesa numita generic „de sezlong”. Piesa poate contine   efecte specifice de productie radio.  La semnalul de concurs, exprimat live de DJ-ul ZU aflat in program, ascultatorii sunt invitati sa trimita SMS cu textul „Vara asta este ZU”. Persoana care a trimis SMS-ul 100 cu textul cerut de DJ-ul ZU, sau ultimul SMS in interval de 10 minute de la lansarea concursului (in cazul in care se primesc mai putin de 100 de SMS-uri) intra in direct. Daca in cadrul interventiei in direct reuseste sa spuna numele piesei din care au fost extrase secundele difuzate,  ascultatorul ia premiul in bani in valoare de 300 de lei. Daca ascultatorul intrat in direct nu cunoaste numele piesei atunci suma respectiva se reporteaza pentru concursurile ulterioare pana cand un ascultator da numele piesei, situatie in care se castiga suma cumulata a premiilor necastigate pana la momentul respectiv). In cazul in care ascultatorul care a trimis SMS-ul cu numarul 100 nu mai poate raspunde la telefon atunci cand este sunat de DJ-ul ZU (i s-a descarcat bateria telefonului sau nu poate raspunde din orice motiv), premiul se reporteaza. Daca pe data de 31 august 2014, dupa ultimul concurs al zilei exista report, concursul continua de cate 5 ori pe zi, de luni pana vineri pana la castigarea reportului, cu acelasi mecanism de concurs. Concursul se incheie efectiv dupa castigarea ultimului report. Daca in cadrul unui concurs nu este ghicita melodia din care a fost extras fragmentul, la urmatorul concurs se difuzeaza acelasi fragment.
 
Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat.
 
VI. PREMIILE CONCURSULUI. VALOAREA ACESTORA
Valoarea totala bruta a premiilor in bani, ce fac obiectul concursului “Vara asta este ZU! – Piesa de sezlong”, este de 102.000 lei
 
VII. ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE
 
Pentru a intra in posesia premiului, Castigatorul trebuie ca, in termen de maxim 2 (doua) zile lucratoare din momentul la care a fost anuntat, sa trimita Organizatorului, la adresa Radio ZU, Bucuresti, str. Maior Gheorghe Sontu, nr. 8, sector 1 (cu specificatia „pentru Piesa de sezlong”) sau prin e-mail la adresele [email protected] / [email protected] ori prin fax la nr. 021/ 409.19.02, o copie lizibila a actului de identitate.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul in cazul in care Organizatorul apreciaza ca este necesara a fi facuta dovada faptului ca persoana care reclama castigarea premiului (si al carei act de identitate este primit de Organizator in fotocopie) este titular al numarului de telefon inscris in baza de date, iar persoana care reclama castigarea premiului nu poate face aceasta dovada.
Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care a fost declarat Castigator (data intrarii in direct in care este anuntat ca a castigat), cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), in principiu premiul urmand a se trimite prin posta (ex.: mandat postal) sau prin transfer bancar (intr-un cont in LEI si pe numele castigatorului) cu confirmare de primire, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii Castigatorului.
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica (ex: oprirea curentului electric avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), operatori de telefonie mobila (ex: nefunctionarea intr-o anumita zona a tarii a retelei oricaruia dintre operatorii retelelor de telefonie mobila avand ca efect imposibilitatea intrarii in direct cu castigatorul etc.), operatori ai retelelor internet, furnizori de servicii de curierat (inclusiv posta etc.) proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc.
 
VIII. TAXE SI IMPOZITE
 
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa plateasca, catre bugetul de stat impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori, in conformitate cu Codul Fiscal, cu completarile si modificarile ulterioare.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.
 
IX. DREPT DE AUTOR
Prin inscrierea in aceasta competitie, concurentii acorda toate drepturile de autor prezente si viitoare si toate celelalte drepturi derivate din inscrierea lor in toate mijloacele media (inclusiv, fara limitare la internet) fie ca exista acum sau sunt create pe viitor si se obliga fata de Radio ZU ca inscrierea lor nu incalca drepturile de proprietate intelectuala ale oricarei terte parti.
Prin inscrierea la aceasta campanie publicitara fiecare participant garanteaza:
-   ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
- ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale organizatorului (de promovare a acestui proiect si/sau a „Radio ZU”), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina Radio ZU;
-  ca va face toate demersurile necesare pentru a obţine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la actiunile de promovare in cauza;
X. OBSERVATII
Participantii la concursul “Vara asta este ZU! – Piesa de sezlong”se obliga sa respecte prezentul regulament oficial. In cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul castigat nu se va acorda.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata celorlalte cheltuieli relative la premiul castigat, acestea cazand exclusiv în sarcina castigatorului, inclusiv taxe si/sau alte obligatii financiare.
Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului.
Prin inscrierea fiecarui participant organizatorul concursului dobandeste toate drepturile de publicare a numelui si adresei respectivului participant, dreptul de radiodifuzare a numelui, adresei si imaginii sale, în orice conditii, fara alte consideratii sau plati.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata obligatiilor financiare legate de premiile oferite, care cad in sarcina castigatorilor.
XI. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
(1) Informarea persoanei vizate
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
d) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.
(2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
Respectându-se celelalte garantii prevazute de lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost încalcate.
Orice persoana care a suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.
Redactat şi procesat într-un singur exemplar original care rămâne in arhiva  RAŢIU JANINA-GABRIELA Birou Individual Notarial din Bucureşti, str.Mendeleev nr.35, sect.1 și trei duplicate, din care unul va rămâne in arhiva biroului notarial și două exemplare au fost eliberate părților
Organizator,
S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate