Live

CONCURSURI

Radio ZU lanseaza duma, tu ghiceste Zu-ma! Castiga 15,000 de euro cu Radio ZU

Radio ZU da startul unei noi provocari ZU. Punem la bataie cel mai mare premiu de pana acum!

"Ghiceste ZU-ma! Castigi 15,000 Euro!".

Timp de 4 saptamani, amplasam in Bucuresti un cub, langa care este pozitionata o sfera transparenta in care se invart bancnote inscriptionate cu diferite sume EuroZU. Cubul si sfera vor fi postate in diferite locatii din Bucuresti. Tu nu trebuie, decat sa le urmaresti prin oras. Prima locatie este Baneasa Shopping City. Aici poti vedea balonul ZU, pana pe data de 21 noiembrie.

Mecanismul este foarte simplu: Trebuie sa ghicesti ZU-ma existenta in balon. Trimite SMS-uri in care ne scrii cati euroZU crezi ca sunt in sfera(este foarte important ca SMS-ul sa inceapa cu primele doua caractere “Z” si “U”). Ai ghicit suma exacta, poti castiga 15,000 Euro.

Daca vrei sa afli mai multe, acceseaza sectiunea regulamente.

Mult ZUcces!

Regulamentul concursului
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate