Live

CONCURSURI

Iubesti inghetata Algida? Castiga 100 de euro in fiecare zi la Radio Zu! Editia a 2-a

Asculta Radio Zu! Daca iubesti inghetata Algida ai sansa sa castigi in fiecare dimineata 100 de euro!

Asculta Morning ZU si daca iubesti inghetata ai sansa sa castigi in fiecare dimineata 100 de euro de la Algida
Dupa ce auzi semnalul de concurs, ai 10 minute sa ne trimiti un SMS la 1815  (tarif normal valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone) in care sa ne spui ce inghetata Algida crezi ca mananca in timpul concursului Buzdu si Mihai. 

Intre 22 aprilie si 26 aprilie, Buzdu si Morar isi vor alege unul dintre urmatoarele sortimente de inghetata (ordinea este alfabetica) :

Magnum (Gold)
Napoca (Alba ca Zapada)
Napoca (Scufita)
Napoca (White)

Dintre toate mesajele primite in primele 10 minute de la startul concursului, va fi declarat castigator mesajul care contine raspunsul corect (in care este mentionat sortimentul corect de inghetata Algida din care au mancat in respectiva dimineata Buzdu si Morar)si care este cel mai apropiat de mesajul cu numarul 100, dintre toate cele trimise pentru acest concurs. Daca doua mesaje corecte sunt la fel de apropiate de mesajul cu numarul 100, este considerat castigator mesajul cu numarul de ordine mai mic.

Nu uita, la orice concurs Radio Zu castigi si o cheie pentru cel mai nou apartament ZU. Bafta! Regulamentul concursului

 

REGULAMENTUL Concursului 

„Algida Iubește Înghețata 2”
 
Regulament concurs "Iubesti inghetata Algida? Castiga 100 de euro in fiecare zi la Radio Zu!":

S-a solicitat atestarea continutului prezentului inscris, a datei si identitatii partilor
 
REGULAMENTUL Concursului 
„Algida Iubește Înghețata 2” / “Ce inghetata mancam azi?”
 
SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI
1.1.      Organizatorii concursului Algida Iubește Înghețata 2(numit in cele ce urmeaza “Concursul”) sunt:  compania UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A., cu sediul in mun. Ploiesti, B-dul Republicii nr. 291, jud. Prahova, avand notificarea inregistrata la ANSPDCSP sub nr. 2220 numita in cele ce urmeaza  organizator” si S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., cu sediul in Bucuresti, strada Maior Ghe. Sontu, nr. 8, sector 1, , avand notificarea inregistrata la ANSPDCSP sub nr. [...], denumita in cele ce urmeaza „Co-Organizator
1.2.      Concursul se va desfasura conform prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.
SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI 
Concursul este organizat si se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzata pe postul de radio „Radio ZU”.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI 
Concursul  se va desfasura in perioadele 22 Aprilie -26 aprilie 2013 si 7 – 10 mai 2013in cadrul programului „Morning Zu” difuzat de postul „Radio ZU”, de luni pana vineri live in intervalul orar 08.00-09.00.
 
SECTIUNEA 5. PARTICIPANTII. MODUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI
5.1.La Concurs pot participa toti ascultatorii Radio ZU care au implinit varsta de 18 ani si care se inscriu trimitand SMS cu respectarea conditiilor precizate in acest Regulament.
5.2.In perioada in perioadele 22 Aprilie -26 aprilie 2013 si 7 – 10 mai 2013, in cadrul programului “Morning ZU” de la „Radio ZU”, se vor desfasura, de luni pana vineri, intre orele08:00-09:00, un numar total de 9 editii ale Concursului “Algida iubeste inghetata”,  inceperea fiecareia dintre aceste editii fiind marcata prin anuntarea de catre prezentatorii programului “Morning ZU” a indemnului de a trimite un SMS prin care ascultatorii sa raspunda la intrebarea “Ce inghetata de la Algida credeti ca mancam noi acum?”.
5.3.Participantii se vor inscrie in concurs trimitand prin SMS mesajele lor de raspuns la numarul 1815, cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone.
5.4 dintre toate mesajele primite in primele 10 minute de la startul concursului, va fi declarat castigator mesajul care contine raspunsul corect (in care este mentionat sortimentul corect de inghetata Algida din care au mancat in respectiva dimineata realizatorii Morning ZU)si care este cel mai apropiat de mesajul cu numarul 100, dintre toate cele trimise dupa semnalul de concurs pentru acest concurs. Daca doua mesaje corecte sunt la fel de apropiate de mesajul cu numarul 100, este considerat castigator mesajul cu numarul de ordine mai mic.
5.5. Participantul care a trimis mesajul declarat castigator conform conditiilor precizate mai sus va fi contactatla numarul de telefon de pe care a trimis mesajul pentru a fi anuntat, in direct la Radio ZU, cu privire la faptul ca a primit de la Algida 100 de euro pentru ca a ghicit corect.
5.6 Participantul care a trimis mesajul declarat castigator va intra in direct la Radio ZU.


SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE
6.1.Premiul zilnic oferit in cadrul Concursului consta in suma  de 100 euro (contravaloarea in lei a acestei sume la cursul BNR din data efectuarii platii). Se acorda in total 9 premii, cate unul pentru fiecare editie a Concursului.
6.2.Valoarea totala  maxima estimata  a premiilor Concursului este de 900 euro net (sau 3929,7 lei), in cazul in care in fiecare zi de concurs se va desemna un castigator valid, conform cerintelor specificate in prezentul regulament la sectiunea 5.
6.3.Premiile vor fi oferite de catre Co-Organizatorul UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A.
6.5.Premiile acordate nu pot fi cedate altor persoane si nu pot inlocuite cu alte premii; in cazul refuzului/imposibilitatii vreunui castigator de a beneficia de premiu (prin refuz intelegandu-se orice manifestare expresa si neechivoca ca de exemplu dar fara a se limita la situatiile in care vreunul dintre castigatori refuza preluarea premiului de la Agentie, refuza semnarea procesului-verbal de predare-primire etc.), asa cum este acesta descris in prezentul Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.
Castigatorul va fi contactat la numarul de telefon de pe care a fost trimis mesajul declarat castigator intr-un termen de 5 zile de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate modalitatile transmiterii premiului, premiul urmand a se trimite prin posta (ex.: mandat postal) sau alte forme de curierat cu confirmare de primire, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator.
6.6.Atribuirea premiilor se va face pe baza unui proces-verbal de predare-primire, in cuprinsul caruia castigatorii vor exprima acordul expres si neechivoc in vederea prelucrarii datelor lor personale de catre Co-organizatori, prin intermediul Agentiei, in vederea atribuirii premiilor.
6.7.Din momentul in care premiile oferite in cadrul Concursului nu se mai afla in posesia Co-Organizatorilor, respectiv din momentul incheierii procesului verbal de predare-primire dintre Organizatori si castigator sau transmiterii premiului prin mandat postal sau printr-un furnizor de servicii de curierat cu livrare la domiciliu, toate riscurile legate de acestea se transfera la castigator.
6.8.Premiul va fi acordat castigatorului cu conditia ca acesta sa nu fie descalificat ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.
6.9.Co-Organizatorii  nu raspund pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori de telefonie, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc.
6.10. Premiile vor fi trimise castigatorilor de catre GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., urmand ca valoarea serviciilor de curierat aferente trimiterii premiilor sa fie suportata de catre UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SA.
 
6.11.        Participantii care castiga unul din premiile zilnice ale Concursului, nu mai au dreptul sa participe la aceasta campanie dupa momentul castigarii premiului. Acest lucru este valabil si pentru castigatorii concursului "Aligida Iubeste Inghetata" - prima editie
 
6.12.        In cazul in care un participant se inscrie din nou in campanie, dupa castigarea unui premiu, va fi descalificat in cazul in care va castiga din nou un premiu.
Premiile Concursului sunt acordate dupa intocmirea formalitatilor necesare de punere in posesie. 
 
SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE, ANUNTAREA CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR
La Campanie poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani pana la data participarii la Concurs.
Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.
In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate Co-organizatorilor (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.
Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza:
-   ca are deplina si neafectata capacitate de folosinta si exercitiu (conform articolelor 7, 8 si urmatoarele din cadrul Decretului nr. 31/1954);
-   ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
- ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale organizatorului (de promovare a acestui proiect si/sau a „RadioZU”), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina Radio ZU;
-  ca va face toate demersurile necesare pentru a obţine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la actiunile de promovare in cauza;
Angajatii Co-Organizatorilor (RadioZU si UNILEVER), rudele si afinii acestora pana la gradul IV inclusiv, precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect nu vor putea participa la acest concurs, in sensul ca nu li se vor putea acorda nici un fel premii. 
Participarea la Concursul “ALGIDA iubeste inghetata” implica acceptarea daca este cazul, ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara nici un fel de pretentii din partea participantilor. Pentru identificare, castigatorii vor prezenta de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
 
 
SECTIUNEA 8. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Co-Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Codul Fiscal cu modificarile si adaugirile ulterioare.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, cad in sarcina exclusiva a castigatorilor.
Participantilor la Concurs nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, in afara celor necesare inscrierii in concurs.
 SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Co-Organizatorii trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. 
Prin participarea la Concurs, participantii declara ca sunt de acord cu Regulamentul Concursului şi cu faptul ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date Co-Organizatorilor. Datele personale colectate de Co-Organizatori vor fi folosite pentru campanii viitoare de informare, pentru a transmite materiale informative despre produsele si serviciile Co-Organizatorului prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS) doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Co-Organizatorii nu conditionează participarea la Concurs sau primirea premiilor de exprimarea acestui acord. In cazul in care participantii nu sunt de acord cu prelucrarea acestor date, Co-Organizatorul nu va face alte demersuri ulterioare in acest sens.
Co-Organizatorul poate solicita castigatorilor consimtamantul liber exprimat pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele, localitatea de resedinta si imaginea lui. Pentru a-si exprima acordul expres in acest sens, castigatorii vor semna o declaratie in care vor fi cuprinsi termenii acestui acord. Co-Organizatorul nu conditioneaza participarea la Concurs sau inmanarea premiilor de semnarea acestei declaratii. In cazul în care participantii nu sunt de acord cu prelucrarea acestor date, Co-Organizatorul nu va face alte demersuri ulterioare in acest sens. 
Co-Organizatorii garantează confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor, cu respectarea legislatiei aplicabile in vigoare. Participantul la Concurs, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) şi dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau justiţiei (art. 18).
Participantii au dreptul de a obtine de la Co-Organizatori, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.  Participantii au de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Co-Organizatorilor, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitării acestor drepturi, Participantul la Concurs va transmite o cerere scrisa, datată şi semnată catre: Radio ZU , reprezentat juridic prin S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str.Maior Ghe. Sontu, nr 8, sector 1. Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal sunt: organizarea Concursului, extragerea castigatorilor si acordarea premiilor.
 SECTIUNEA 10. LITIGII
Eventualele litigii aparute între Organizatori si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila.
In cazul in care orice participant are de semnalat un incident in legatura cu desfasurarea Concursului, prealabil fata de orice actiune in justitie, se va adresa Organizatorilor cu o sesizare in acest sens, in termen de maxim 30 de zile de la data incidentului. Organizatorii vor formula un raspuns la sesizarea inaintata in termen de maxim 15 zile lucratoare.
In cazul in care petentul nu este multumit de raspunsul primit sau de modalitatea de solutionare a incidentului, are posibilitatea sa se adreseze instantelor judecatoresti romane competente.
Co-Organizatorii nu isi vor asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.
Co-Organizatorii nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.
Co-Organizatorii nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.
Organizatorii nu raspund pentru eventuale disfunctionalitati in derularea Concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, cablu TV sau altii asemenea.
 SECTIUNEA 11. INTRERUPEREA CONCURSULUI
Concursul va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorilor si/sau Co-Organizatorilor, dar nu inainte de a anunta publicul pe pe postul de radio „Radio ZU”.
 SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant incepand cu data de 1.04.2013, la sediul  GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.din Bucuresti, str.Maior Ghe. Sontu, nr 8, sector 1, si pe website-ul www.radiozu.ro
Participarea la aceasta Concurs implica acceptarea conditiilor prevazute in prezentul Regulament si obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament. 
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care analiza privind eficacitatea Concursului o va impune, cu conditia anuntarii modificarilor pe postul de radio „Radio ZU”. 
 
Prezentul regulament a fost redactat si atestat de av.Simona Coman, in 3 exemplare, din care 2 s-au eliberat partilor, astazi [].03.2013.
 
Organizator,
GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.
Prin imputernicit
Av. Costin Iulian Petcu
 
 
Organizator
SC UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SA,
Prin imputernicit
Av. Costin Iulian Petcu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
UNIUNEA NATIONALA A BAROURILOR DIN ROMANIA
BAROUL PRAHOVA
 
Avocat  SIMONA COMAN
 
În conformitate cu dispozitiile articolului 3 alin. (1) lit. c) din Legea nr.51/1995 atest data, identitatea partilor si continutul prezentului act.
 
Nr.   []  Data    [].03.2013
 
Semnatura
 
.............................
 
LS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
UNIUNEA NATIONALA A BAROURILOR DIN ROMANIA
BAROUL PRAHOVA
 
Avocat  SIMONA COMAN
 
În conformitate cu dispozitiile articolului 3 alin. (1) lit. c) din Legea nr.51/1995 atest data, identitatea partilor si continutul prezentului act.
 
Nr.   []  Data    29.03.2013
 
Semnatura
 
.............................
 
LS
 
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate