Live

CONCURSURI

Ce radio asculti in fiecare zi? ZI ZU ca sa fie bine!!! Poti castiga sute de euro!

Cand esti sunat si te-ntrebam ce radio asculti in fiecare zi,  ZI ZU CA SA FIE BINE! Raspunde Radio ZU si ne iei banii! Sute de euro din Morning ZU si pana in seara!

E cel mai simplu concurs de radio. Daca te-ai inscris in concurs, cand te sunam si ti se pune intrebarea "Ce radio asculti in fiecare zi?", vezi ce raspunzi!. Spui Radio ZU"? Iei banii pusi in joc. 

ZI ZU CA SA FIE BINE!

Mai mult, in fiecare saptamana punem la bataie un JACKPOT a carui valoare poate fi de sute de euro. Trebuie doar sa il ghicesti :)
Nu l-ai ghicit? Urmatorul ascultator care intra in direct are o sansa in plus. Vom spune de fiecare data daca valoarea pe care ai ales-o pentru Jackpot este mai mare sau mai mica decat Jackpot-ul ales de noi.   


CUM TE INSCRII:

Click pe imaginea de mai jos si intra in concurs!
Sau trimite un SMS la 1815 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Telekom si Vodafone) cu textul "Ascult Radio ZU"

Te poti inscrie in concurs online (click pe imagine) sau cu un SMS la 1815 in care trebuie sa scrii "Ascult Radio ZU"
De 4 ori pe zi, de luni pana vineri, o data pe zi in fiecare zi de weekend extragem aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. S-ar putea sa fii chiar tu.

Iti va fi pusa din start intrebarea cheie: "Ce radio asculti in fiecare zi?" Trebuie sa raspunzi "Radio ZU" - radioul pe care il asculti in fiecare zi. Este raspunsul care iti aduce banii. Si poate Jackpot-ul saptamanal. De sute de euro

Regulamentul concursului
REGULAMENT CONCURS  - “Ce radio asculti in fiecare zi?”

 
ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul concursului este S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., cu sediul  social in Bucuresti, strada Ficusului nr. 44A, etaj 4, sector 1, si adresa de corespondenta Bucuresti,  Victoria Business Park, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 73-81, cladirea B2, etaj 2, sector 1, cod postal 013685, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13006/2002, avand CUI RO15081313 si cont IBAN nr. RO91BRDE450SV00996374500, deschis la BRD GSG SMCC, legal reprezentata de doamna Elena Rodica Minculescu in calitate de Director General.
Derularea Concursului se va face prin intermediul postului “Radio ZU”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.

PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul “Ce radio asculti in fiecare zi?” se desfasoara in perioada 11 februarie 2017 – 07 aprilie 2017. Inscrierile se pot face oricand in perioada 11 februarie 2017, ora 00:00 – 07 aprilie 2017, ora 16:00.  Concursurile au loc in intervalul 13 februarie 2017 – 07 aprilie 2017, in cadrul programelor postului „Radio ZU”.
III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA dupa cum urmeaza:
Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti. 
La această promoţie poate participa orice persoană fizică rezidentă în România (aceasta înseamnă că pot participa atât cetăţeni români cât şi străini), care a implinit 14 ani, la data începerii promoţiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea. Participantii la aceasta campanie publicitara au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea  acestor  drepturi  se  face  printr-o cerere  scrisa, pe adresa  S.C. Grupul Media Camina S.R.L. Prin participarea la aceasta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre S.C. Grupul Media Camina S.R.L.  pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. S.C. Grupul Media Camina S.R.L. este operator de date cu caracter personal sub numarul 11328 (Grupul Media Camina) Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C.Grupul Media Camina S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
 
Angajaţii Radio ZU şi membrii familiilor, rudele si afinii lor până la gradul IV inclusiv precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la campania publicitara, in sensul ca nu li se vor putea acorda nici un fel premii.
Participarea la campania publicitara a persoanelor avand varsta sub 18 ani este conditionata de prezentarea acordului scris al parintilor sau reprezentantilor legali privind participarea la campania publicitara precum si prezenta acestora la primirea premiilor. Acordul se va prezenta la data ridicarii premiilor in prezenta parintilor sau reprezentantilor legali. Pentru identificare si ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta Organizatorului un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate. Organizatorul si/sau coorganizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare. 
Participarea la concursul "Ce radio asculti in fiecare zi?" implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara nici un fel de pretentii din partea participantilor.
Pentru identificare, castigatorii vor prezenta de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

MECANISMUL DE CONCURS
In perioada 13 februarie 2017 – 07 aprilie 2017, in cadrul programelor postului „Radio ZU”, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 08.00 – 20:00 un numar de 4 editii ale concursului/pe zi iar in zilele de sambata si duminica se vor desfasura cate o editie pe zi, intre orele 08 – 20. Per total se vor desfasura 174 concursuri, plus cele determinate de reportul dupa ultima zi de concurs.
Inscrierile prin SMS se fac la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange si Vodafone) incepand cu data de 11 februarie 2017. O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 propozitia “Ascult Radio ZU”. Inscrierile sunt unice, in baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare.
Inscrierile online se fac pe site-ul www.radiozu.ro. Ca sa te inscrii in concurs trebuie sa accesezi si sa completezi integral formularul de inscriere disponibil pe site si sa apesi butonul de inscriere, respectand conditiile de completare. La inscrierile online sunt permise maxim 3 inregistrari per calculator, maxim 10 inregistrari de la acelasi IP, dar pentru numere de telefon diferite.
Un ascultator isi poate inscrie un numar de telefon o singura data in acest concurs, indiferent daca o face prin telefon sau online. Inscrierile ulterioare, indiferent daca sunt facute prin SMS sau online si indiferent de platforma pe care s-a facut prima inscriere, nu intra in baza de date.
Radio ZU nu este responsabil pentru inscrierile incomplete sau cu erori.
Toti inscrisii, prin SMS sau online, intra in baza de date a concursului. Cu ocazia fiecarui concurs, este extrasa aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. Persoana extrasa este sunata in direct la Radio ZU pe numarul de telefon cu care s-a insris in concurs. Persoana extrasa este declarata castigatoare daca dupa semnalul sonor in care este intrebata “Ce radio asculti in fiecare zi?” raspunde folosind cuvintele “Radio ZU” sau “ZU” fara a nominaliza un alt post de radio. In cazul in care persoana extrasa nu reuseste sa raspunda in conditiile enuntate mai sus, banii pe care i-ar fi avut de castigat se reporteaza pentru urmatorul concurs. Cuantumul de bani alocat premiului fiecarui concurs in parte este de 100 de euro. Daca o persoana castiga in urma unui concurs banii rezultati ca urmare a unul sau mai multe reporturi, urmatorul concurs porneste de la suma de 100 de euro.
Daca pe data de 07 aprilie 2017 dupa ultimul concurs al zilei exista report, concursul continua de cate 5 ori pe zi, de luni pana vineri pana la castigarea reportului, dupa mecanismul descris mai sus.
Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat. Deasemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.
In plus concursului ii sunt alocate premii suplimentare, numite „jackpot”. Valoarea totala a premiilor numite jackpot este de 8000 euro. In fiecare saptamana de concurs se aloca un singur jackpot, cu o valoare mai mica de 8000 euro, astfel incat suma premiilor speciale denumite jackpot sa fie de maximum 8000 euro. Jackpotul poate fi castigat oricand pe parcursul saptamanii de concurs, de luni pana vineri. Sambata si duminica nu se joaca Jackpot. In momentul in care este castigat un jackpot, urmatorul este oferit ca premiu in urmatoarea zi de luni. Daca un jackpot nu este castigat pe parcursul unei saptamani (de luni pana vineri), acesta se raporteaza pentru urmatoarea saptamana de concurs. Pe parcursul perioadei de concurs, DJ-ii ZU pot oferi indicii suplimentare legate de jackpot.
Fiecarei persoane declarate in direct castigatoare ca urmare a urmatoarelor actiuni:
  1. s-a inscris in concurs
  2. este extrasa aleator de softul de concurs
  3. este sunata in direct la radio ZU si este intrebata „Ce radio asculti in fiecare zi”
  4. raspunde folosind cuvintele “Radio ZU” sau “ZU” fara a nominaliza un alt post de radio 
i se ofera posibilitatea de a castiga jackpotul saptamanal in cazul in care acesta nu a fost anterior castigat. Persoana aflata in direct este invitata sa ghiceasca valoarea jackpotului saptamanal. Daca il ghiceste, este declarata castigatoare a jackpotului saptamanal. Daca nu il ghiceste, DJ-ul ZU da un indiciu pentru urmatorul concurs anuntand daca valoarea jackpotului este mai mica sau mai mare decat cea spusa de ascultatorul aflat in direct. Daca jackpotul saptamanal este castigat oricand in timpul unei saptamani de concurs, pana in urmatoarea zi de luni din cadrul perioadei de concurs nu mai este oferit niciun jackpot. Daca jackpotul ramane necastigat dupa ultima zi de concurs, concursul se prelungeste automat cu cate 4 concursuri pe zi de luni pana vineri pana cand jackpotul final este castigat.
 
PREMIILE CONCURSULUI. VALOAREA ACESTORA 
Valoarea totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului “Ce radio asculti in fiecare zi?” este de 17400 euro pentru concursurile zilnice si de maxim 8000 euro pentru premiile speciale „Jackpot”, in total 25400 euro.
Valoarea bruta a unui premiu pe concurs este de cel putin 100 de euro, in functie de reportul existent, la cursul BNR al zilei.
ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE
Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita organizatorului, in termen de maxim 2 zile lucratoare din momentul la care a fost anuntat, la adresa Bucuresti,  Victoria Business Park, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 73-81, cladirea B2, etaj 2, sector 1, cod postal 013685, prin e-mail la adresele [email protected] sau [email protected] ori prin fax la numarul 021/409.19.02 o copie a actului de identitate.
Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 zile de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), in principiu premiul urmand a se trimite prin posta (ex: mandat postal) cu confirmare de primire, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator.
Premiul va fi predat castigatorului in lei.
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori de telefonie, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc.
 
TAXE SI IMPOZITE 
Campania promotionala se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal, iar impozitul pentru premii, atat in bani cat si in produse, va fi retinut de Organizator din premiul Castigatorului.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.
 
OBSERVATII
 
Participantii la concursul “Ce radio asculti in fiecare zi?” se obliga sa respecte prezentul regulament oficial. În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul câstigat nu se va acorda.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata celorlalte cheltuieli relative la premiul câstigat, acestea cazand exclusiv în sarcina castigatorului, inclusiv taxe si/sau alte obligatii financiare.
Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului.
Prin inscrierea fiecarui participant organizatorul concursului dobandeste toate drepturile de publicare a numelui si respectivului participant, dreptul de radiodifuzare a numelui, si prezentare publica  a imaginii sale, în orice conditii, fara alte consideratii sau plati.
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica (ex: oprirea curentului electric avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), operatori de telefonie mobila (ex: nefunctionarea intr-o anumita zona a tarii a retelei oricaruia dintre operatorii retelelor de telefonie mobila avand ca efect neprimirea SMS-ului expediat etc.), proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc (avand ca efect neprimirea mail-urilor expediate catre participanti etc).
Organizatorul nu este raspunzator pentru felul in care utilizatorii participanti completeaza datele personale (nume, prenume, cnp, telefon si adresa de e-mail) pe talonul de participare la concurs.
Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care sunt acordate premiile vor fi facute la adresa organizatorului, pana la sfirsitul concursului.
Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform sediului organizatorului.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata obligatiilor financiare legate de premiile oferite, care cad in sarcina castigatorilor.
Prezentul regulament de participare la concursul “Ce radio asculti in fiecare zi?” este disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul postului „ Radio ZU” din Bucuresti,  Victoria Business Park, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 73-81, cladirea B2, etaj 2, sector 1, cod postal 013685 si pe website-ul www.radiozu.ro.
  
DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
(1) Informarea persoanei vizate
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
d) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.
(2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
 
(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
Respectându-se celelalte garantii prevazute de lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.
Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.
 
Organizator,
S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.
 
 
 
 
 
ROMÂNIA
RAŢIU JANINA-GABRIELA
BIROU INDIVIDUAL NOTARIAL
cu sediul in Mun. Bucureşti, Str. Mendeleev nr. 35, Sect. 1
Cod Operator Date 984
Licența de funcționare nr. 1968/1746/12.09.2013
 
 
ÎNCHEIERE DE AUTENTIFICARE Nr. _____
 
DATA ____________
 
 
            În faţa mea RAŢIU JANINA-GABRIELA, Notar Public, la sediul biroului, s-a prezentat:
- MINCULESCU ELENA-RODICA, cetăţean român, domiciliată în satul Ostratu, str. Mărgăritarului nr.33B, Comuna Corbeanca, Judeţul Ilfov, identificată cu cartea de identitate seria IF nr. 284498 emisă la data de 01.06.2011 de SPCLEP Buftea, având cod numeric personal 2650515080033, in calitate de administrator al S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C.) S.R.L., cu sediul in Municipiul Bucuresti, str. Ficusului  nr. 44A, etaj 4,  sector 1, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr. J40/13006/2002, având cod unic de înregistrare 150813113,
care, după ce a citit actul, a declarat că i-a înțeles conținutul, că cele cuprinse in act reprezintă voința sa, a consimţit la autentificarea prezentului act și a semnat unicul exemplar.
în temeiul articolului 12 litera "b" din Legea notarilor publici și a activității notariale  nr.36/1995, republicată, cu modificările ulterioare, se declară autentic prezentul înscris.
S-a perceput onorariul în suma de 400,00 lei + 80,00 lei T.V.A. achitat cu bonul fiscal nr. _______/2017.
 
NOTAR PUBLIC,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
S.S. RAŢIU JANINA-GABRIELA                                                           
 
Prezentul duplicat s-a întocmit în 3 exemplare, de RAŢIU JANINA GABRIELA, notar public, astăzi, data autentificării actului, şi are aceeaşi forţă probantă ca originalul.
 
NOTAR PUBLIC
 
 
 
 
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate