Live

#BAESTINEBUN

BăEștiNebun: Ai văzut ZUper duetul pe care l-au făcut Mihai Bendeac și Delia?

Deși a trecut ceva timp de la ZUper duetul pe care l-au făcut Mihai Bendeac și Delia, merită să-i mai dăm un PLAY!
Ce zici? Plasăm ONLINE momentul de excepție? On AIR și-a făcut treaba!

BăEștiNebun: Un saxofon, un român și ”Havana”. Părerea ta este...

El este Mihai sau Andrei... Numele mic poate fi un mister, talentul, nu! Artistul din România și-a luat saxofonul și nu s-a lăsat până nu a cântat toată ”Havana”. Dacă ar auzi ea, Cabello!


BăEștiNebun: Dacă n-ai auzit interviul în engleză luat de Buzdu lui Ruby, ai PIERDUT

BăEștiNebun!
Buzdu: ”Do you work at ENEL?”
Ruby: ”I used to work at ENEL before, but....

Continuarea, mai jos. Trebuie să o vezi!


BăEștiNebun: Tu cum faci atunci când ți se duce bateria la telefon?

Serios... Seriosss... Cât poate fi de nasol să te lase bateria telefonului fix în mijlocul zilei. Ok, să nu te aud, nu ai baterie externă sau priză în apropiere, pur și simplu, n-ai țeavă, n-ai baterie și... așadar... nu mai ai viață.

Să-ți spun ceva... Oamenii reacționează diferit. Nu știu cum faci tu, dar știu, foarte bine, cum fac ei.Sau asa:Sau...Sau de ce nu...


BăEștiNebun: Cum își cântă dragostea pe ”Despacito”!

Cătălina Gheorghiu, o cheamă, are 17 ani și a rupt netul când... a fost părăsită de iubit! Hmmmm... sună ilogic? Stai că-ți explic. Puștoiaca, super talentată la muzică, a compus o melodie cu versuri inspirate de povestea ei de dragoste terminată brusc, folosind piesa ”Despacito” ca și fundal sonor.
Știi cum e... Mai bine ascultă!

BăEștiNebun: Super show făcut de Antonia la ZU!

Ce rost are să ne uităm peste gard când noi avem marfă de discutat în țărișoara noastră. Antonia, de exemplu! Tu ai văzut ce super show poate să facă? Și, când îți spun asta, nu mă refer la vreun concert or something, mă refer la...

Shaggy, Christina Aguilera sau Britney Spears
Sau la Smiley sau Ruby...

BăEștiNebun: Tu ai auzit-o pe Arilena Ara cum cântă piesa ”Weekend” de la Delia și The Motans

”Nentori” este în top. Ce rost ar mai avea să discutăm despre asta, însă ne-am amintit că vara trecută, Ara, revelația anului 2017, a fost în studioul Morning ZU. Am ascultat și piesa simbol a artistei, însă ce ne-a dat pe spate, de fapt, a fost interpretare în limba română a piesei  ”Weekend” de la Delia și The Motans.

Hai să-i dai și tu PLAY!


BăEștiNebun: Ia-l pe Snoke acasă!

Poți să realizezi că dintr-o pastă de modelaj poate să iasă chipul perfect al lui Snoke din Star Wars. Fanii genului îl știu pe maleficul Snoke, liderul suprem al Imperiului Galactic. Aceeași ochi, același nas, aceiași dinți și, mai ales, aceeași cicatrice din obraz. 

Bă Ești Nebun: Ți-ai fi imaginat vreodată că poți să slăbești ascultând ”Hello”, de la Adele?

Hai! Pe bune! Recunoaște că ceva, ceva grame, dacă nu kilograme, ai câștigat după sărbători. Să fim asumați pentru că, astfel, problema este 50% rezolvată. De cine? Fix de Adele și de al ei ”Hello”! Sigur... vei avea nevoie și de puțină imaginație ca să-ți dai seama ”cum ar fi dacă”.
”Cum ar fi dacă” s-ar putea asta... #BăEștiNebun
Bă Ești Nebun: Cel mai emoționant colind ever

Ok! Ok! A trecut Crăciunul, însă perioada aceasta ne permite, încă, să celebrăm, să cântăm, să dansăm, să ne minunăm de tot ce înseamnă această săptămână minunată. De aceeași părere au fost și un grup de americani, care au decis să pună bazele unui flash mob super emoționant, al cărui linie melodică a fost asigurată de colinde de Crăciun. 
Treaba e serioasă și pe alocuri se lasă și cu ceva lacrimi. Chiar merită văzută. E vorba despre o stare la care, trebuie să recunoaștem, să americanii sunt șefi. 


Bă Ești Nebun: Credeai că Fonsi cântă exclusiv ”Despacito”!

Știi cum e... Atunci când un artist rupe audiența cu o piesă sau cu un gen, aproape că ajungi să crezi că el nu mai poate mai mult de atât. Faza aia cu piesele emblemă este cât se poate de true. Iată, însă, că excepția care confirmă regulă nu putea să lipsească nici din discuția de astăzi, și iată-l pe Luis Fonsi cât de tare e. Piele de găină dacă-l auzi cum interpretează piesa ”Hallelujah”, împreună cu Tori Kelly.

BăEștiNebun: Stefania, cover de peste 1 milion de views la piesa ”Nentori”!

Înainte de toate, haide să-i spunem brunetei La mulți ani, astăzi, de Sfântul Ștefan. Apoi, Bă Ești Nebun dacă nu asculți cel puțin o dată coverul pe care Libelula lui Speak l-a făcut după piesa ”Nentori”, cântată de Arilena Ara. E cazul să-ți mai spun că originalul se află în Most Wanted 100 de piese de pe radio. Here the proof. 

Hai să-i dăm PLAY! Coverul are peste 1.370.000 de vizionări!