Live

ZU IS YOU

„Zona de Confort”, cu Vlad Drăgulin. Miercuri. 23:00 – 01:00.

„Zona de Confort”, cu Vlad Drăgulin. Miercuri. 23:00 – 01:00.
Mai în glumă, mai în serios, Vlad Drăgulin aka Șeptaru’ va avea propria emisiune la Radio ZU. Se numește „Zona de Confort” și te invită să-i fii aproape în fiecare miercuri seara, începând cu ora  23:00.
 
Vlad Drăgulin va fi la butoane și la microfoane, pregătit să te asculte. Va fi exact ca în serile din #OrasulFaptelorBune, atunci când ne uneam inmile și vă ascultam trăirile.
 
„Când am venit în București, la Facultatea de Teatru, nu m-am gândit niciodată că o să fac radio”. Asta ne spune Vlad de câte ori are ocazia.
 
Ceea ce nu știe Drăgulin este faptul că la ZU totul este posibil! Iar imposibilul cere doar mai mult timp.
 
Și pentru că viața este ca o piesă de teatru, abia așteptăm să-l vedem pe Drăgulin pe scena ZU! Miercuri. De la 23:00 la 01:00.

Vlad Drăgulin ne-a mărturisit că are mari emoții pentru primele emisiuni:

Mă perpelesc de vreo două saptamâni cu gândul la ,,Zona de Confort”. Ce ironic, nu? Fix cel ce prezintă ,,Zona de Confort” are dificultăți în a gasi-o… Dar cred că tocmai asta mă face compatibil pentru ,,job”.
De două saptămâni trăiesc într-o stare de purgatoriu… bat străzile de nebun și mi se derulează tot felul de scenarii nefericite care se pot ivi pe parcursul emisiei. Nu știu cum să mă pregătesc pentru asta… Mărturisesc că îmi e puțin frică. 
Aș vrea ca publicul să vadă emisiunea mea ca o scurtă retragere pe un câmp de liniște, departe de orice factor agresiv, departe de știri care te panichează, departe de orice fel de bombardament… AȘ VREA SĂ FIM LIBERI!”, spune Vlad despre emisiunea care incepe miercuri de la ora 23.
 
Te așteptăm și pe tine în „Zona de Confort", cu Vlad Drăgulin. Fii cu urechile pe Radio ZU și hai să ne amuzăm și să vorbim pe WhatsApp (0747 22 1815), la #ZonaDeConfort! 

Vlad, îți ținem pumnii! O sa iasă ZUper! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate