Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2020: Lista artiștilor care vor urca pe scenă

Marea Unire ZU 2020: Lista artiștilor care vor urca pe scenă
Doar câteva zile ne mai despart de cel mai mare concert al anului. Marea Unire ZU a ajuns la a 10-a ediție și, cu această ocazie, vom aduce din nou împreună pe aceeași scenă peste 30 dintre cei mai cunoscuți artiști români.

Muzica veche întâlnește muzica nouă. Artiștii cu ani buni de experiență vor interpreta alături de artiștii tineri cele mai frumoase cântece din istoria muzicii românești. Încă nu îți spunem în ce combinații. Nu vrem să îți stricăm surpriza! Cu toate acestea, în cele ce urmează poți să afli care sunt numele care iau parte la Marea Unire ZU 2020 și când și unde îi poți urmări.



30 NOIEMBRIE și 1 DECEMBRIE, de la 23:15 pe Antena 1, on air pe toate frecvențele noastre, pe pagina de Facebook Radio ZU și pe Visual Radio (radiozu.ro/live):
The Motans, Tudor Gheorghe, Alina Eremia, Smiley, Azur, Vlăduța Lupău, Spike, Feli, Andia, Veta Biriș, Lidia Buble, Nicole Cherry, Fuego, Raluka, Proiectul Balkanic, Speak, Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie.

1 DECEMBRIE, la MORNING ZU, după 8:00 pe ZU TV, on air pe frecvențele noastre, pe pagina de Facebook Radio ZU și pe Visual Radio: Smiley și Feli live în studio și două episoade de #MuzicaAia cu DJ Razz și DJ Bogdan Popoviciu.

CITEȘTE ȘI: „Marea Unire ZU 2020: Câștigă tricoul oficial!”

Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate